Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Kasper Andersen: Jeg tør ikke gætte!

SuperLeague 
07/11/09 

Fredag aften er der blevet trukket lod til weekendens kvalifikationsgrupper i Superleague Formula. Set på papiret ligner det to utroligt tætte grupper. Andersen og FCM slap for de to førende engelske hold Tottenham og Liverpool, men fik til gengæld fornøjelsen af Olympiakos, Basel og Corinthians. De ligger henholdsvis nummer tre, fire og fem i stillingen. Kasper Andersen var heller ikke meget for at gætte på resultatet af lørdagens kvalifikation.
 

- Lige nu kan jeg ikke rigtig sige om det er godt eller skidt. Vi bliver meget klogere i morgen, når vi har testet, og fået en ide om hvilken fart de andre teams har i bilerne. Vi har jo før oplevet temas overraske voldsomt – både positiv og negativt.

Gruppe A: Gruppe B:
FC Midtjylland AC Milan
Atletico Madrid Tottenham
Olympiacos Liverpool
Basel Anderlecht
Corinthians Sporting Lissabon
Porto Galatasaray
Glasgow Rangers Sevilla
Roma Flamengo
Lyon PSV Eindhoven

Kvalifikationen starter lørdag kl. 14.30, og det er gruppe A med FC Midtjylland, der er først på banen. Gruppe B kører kl. 14.50 og pole position finalen køres kl. 15.45.

FC Midtjylland
Allan Spangsberg


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Jarama
  • 08/11/09 - Jarama - SuperLeague
  •