Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Mini Rally

Danmarkspremiere i Slagelse

Mini Rally 
06/11/09 

Når Slagelse Autosport lørdag den 7. november afvikler 6. og sidste afdelingen af det danske mesterskab i minirally, bliver det samtidigt med deltagelse af Escobar Racing i Deres nyindkøbte Porsche 911 GT3 RS.
 

Teamet fra Køge deltager som forkører i Slagelse netop med henblik på at få lært den nye bil bedre at kende inden De til næste år drager sydpå for at deltage i Porsche GT3 Road Challenge Cup.


(Foto: Escobar-racing)

Porsche GT3 Road Challenge Cup køres i ikke mindre end 8 forskellige lande i Europa, men teamet har dog valgt at satse på det Tyske mesterskab i den kommende sæson.

Teamet har igennem sommeren og efteråret brugt mange timer i garagen for at lærer den nye bil bedre at kende og måske netop derfor er glæden ekstra stor, nu hvor teamet skal ud og kører i bilen for første gang.

Lars Kragh får denne gang selskab i bilen af teamchef Henrik Dernoff, da Escobar Racings faste 2. kører Jess Larsen er forhindret i at deltage.

Løbet starter hos Vestsjællands Bilsyn lørdag kl. 12.00, hvorefter 3 prøven der skal køres 2 gange venter deltagerne.


Læs mere om:
  • Henrik Dernoff
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Mini Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: