Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Kasper vil slutte sæsonen med et godt resultat

SuperLeague 
05/11/09 

Med en total hovedrenoveret FC Midtjylland racer satser Kasper Andersen på et godt resultat på den spanske motorsportsbane Circuito del Jarama, der i den kommende weekend lægger asfalt til sæsonens sidste to løb i Superleague Formula.
 

Motor og gear problemer i de sidste fire løb har ellers gjort livet surt for FC Midtjyllands talentfulde racerkører. Derfor er der også blevet talt med store bogstaver til MCT, det er dem der leverer de store V-12 motorer til Superleague Formula. Samtidig har det engelske team Hitech Junior gjort alt hvad der er muligt, for at få elimineret små tekniske fejl på FCM-raceren, der også har drillet gennem sæsonen. Derfor er det en total hovedrenoveret racer, som står klar til Kasper, når han fredag ankommer til Circuito del Jarama.
- Jeg glæder mig til at køre i Spanien, og jeg er virkelig opsat på at præstere et godt resultat i de sidste to løb. Farten er der, så nu skal vi bare have en weekend uden uheld, så skal resultaterne nok komme, siger Kasper Andersen.


(Foto: KA Racing)

Det bliver Kaspers debut på den 3.850 meter lange og meget kuperede spanske bane, der samtidig er meget smal og derfor ikke levner mange for muligheder overhalinger.
- Det er en bane, hvor man kommer helt ned i fart, men samtidig får Superleague Formula raceren lov til at strække ud og rammer de 300 km/t på langsiden, siger Kasper Andersen, der har trænet flittigt i race simulatoren og derfor føler sig godt forberedt til banen mange udfordringer.

Han er ikke i tvivl om, at vil blive kørt meget aggressivt i de sidste to løb.
- Jeg er overbevist om at de fleste vil satse hele butikken for at nå på podiet, derfor bliver det garanteret nogle meget dramatiske og spændende løb, siger Kasper Andersen .

Følg med når Eurosport 2 og TV3+ søndag transmitterer fra løbene på Circuito del Jarama: Første løb afvikles kl.10.00, andet løb kl. 12.30 og endelig afvikles 13.30 en superfinale mellem de tre hurtigste fra hvert løb.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Jarama
  • 08/11/09 - Jarama - SuperLeague
  •