Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel BMW EU

Michael Christensen må vente på FIA

Formel BMW
Euro 

04/11/09 

Efter at Michael Christensen og Mücke Motorsport blev frataget point og sejre - samt udelukket fra flere løb - har det været usikkert hvad der blev det endelige udfald af appellen. Og det kan tage en rum tid før det er blevet afgjort. FIAs appeldomstol skal høres for at give den endelige dom i sagen.
 

Mücke Motorsport blev udelukket fra flere løb efter at løbsledelsen i Ungarn fandt uregelmæssigheder i racerne. Mücke Motorsport appellerede med det samme den hårde dom og den er siden blevet hørt af de spanske officials i slutningen af september. Resultatet af appellen blev at udelukkelsen og straffen fastholdes - og mener at retten til at finde frem til uregelmæssigheder er godkendt, samt at der foreligger fornøden dokumentation for at der er sket ændringer på raceren som ligger udenfor reglementet.

Det er dog gået et step længere op i systemet, eftersom arrangørerne af det europæiske Formel BMW-mesterskab har indbragt sagen for FIAs appeldomstol. Og indtil de har hørt sagen vil resultatet af dette års Formel BMW-mesterskab være uafklaret.

For Michael Christensen - uanset om han får sine sejre tilbage eller ej - var 2009 en virkelig god sæson hvor han virkelig understregede sin gode kørsel. Danskeren har meget gode muligheder for at komme langt frem i formel-rækkerne, og det skal blive meget spændende at følge danskeren i den kommende tid. Mulighederne for at deltage i Formel 3 er åbne, hvor det forventes at han får en række tests henover vinteren.

Benji

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Michael Christensen Formel BMW EU
  •      ASETEK SIMSPORTS