Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Schumacher lod følelserne bestemme

Formel 1 
04/11/09 

Da Michael Schumacher i sommerens løb pludselig var på vej tilbage til Formel 1 efter at Felipe Massa blev skadet i det ungarske Grand Prix, var det mere følelserne end hovedet der gjorde at han begyndte at overveje det.
 

Tyskeren har i denne uge været i Kina for at forsvare de tyske farver og der blev også tid til at tale lidt om den store interesse for Formel 1 som begyndte at rulle i sommers. "Det var ikke en rationel beslutning - det var mere følelser," siger han. Især var det følelserne for teamet og ikke mindst det at Massa var blevet skadet der fik han til at overveje at comeback - som dog senere blev stoppet da fysikken ikke rakte til at køre på Grand Prix-niveau.

Der blev afholdt flere møder med Luca di Montezemolo som meget gerne så ham vende tilbage i cockpittet på Ferrari-racerne. "Især fordi det var Fellipa, som var som en broder for mig. Da jeg stoppede overlod jeg raceren til ham, fordi han fortjente at blive i teamet med en topracer. Så det faktum at det var ham der var udsat for uheldet, og måtte lide for det, gjorde det let for mig at blive overtalt, så til sidst sagde jeg 'ja, jeg giver det et forsøg,'" lyder det fra Schumacher.

Alle forventer at Felipe Massa igen er tilbage for Ferrari i 2010, men journalisterne kunne alligevel ikke lade være med at spørge om han stadig kunne overtales til et rationelt comeback. Det spørgsmål trak han længe på, og endelig kom svaret. "Lige nu - nej." Så forventningen om at se Michael Schumacher tilbage i Grand Prix lineup for Ferrari har meget lange udsigter.

Benji

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Schumacher aflyser comeback
  •