Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toyotas fremtid kendt på søndag

Formel 1 
03/11/09 

Farvel til Formel 1 forventes
Det forlyder nu at Toyota vil præsentere deres planer for Formel 1 på søndag ved et pressemøde. Og faren for at det bliver et farvel er stærkt forøget, eftersom det ligger forud for Toyota koncernens møde i midten af november.
 

Toyotas Formel 1-team har forud for mødet i Tokyo skulle fremlægge et muligt budget som derefter skal vedtages. Og da det nu kommer frem at Toyota allerede på søndag vil berette om planerne, er det oplagt at det er et farvel, da bestyrelsen i Tokyo en uge senere skal godkende budgettet. Det er meget tvivlsomt om man det skulle vise sig at der er givet et forhåndstilsagn - hvorfor alle forventer at det bliver annonceret at Toyota trækker sig ud af Formel 1.

Det kan der også være god grund til - ikke mindst for at sikre at alle aftaler i forhold til Formel 1 bliver overholdt og at sporten herefter kan arbejde videre. Det kan i sidste ende betyde at det lukkede BMW-team, som nu bliver kørt videre under ledelse af Peter Sauber, kan komme ind på grid'en i 2010. Omvendt kan det blive til et farvel til Kobayashi som ellers imponerede. Han har ikke penge til en 2010-sæson. "Jeg tager nok tilbage til Japan og arbejder i min fars sushi restaurant," lyder det tørt fra Kobayashi som ellers imponerede i Abi Dhabi med en 6. plads.


Toyota ser ud til at køre Formel 1-projektet i pit - og sige farvel inden 2010
(Foto: Toyota F1)

Formel 1-verden holder derfor meget øje med meldinger fra Toyota - et forventet farvel kan komme på søndag.

Benji

Læs mere om:
  • Kamui Kobayashi
  • Panasonic Toyota Racing
  •