Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

SEAT på vej ud?

WTCC 
03/11/09 

I det japanske løb i WTCC var BMW-kørerne i stand til at holde kampen om titlen åben indtil sæsonfinalen i Macau. Og noget tyder på at det kan blive SEATs sidste indsats. De overvejer for tiden om de vil fortsætte. En trend som er ret dårlig for WTCC, hvor BMW også tidligere overvejede deres indsats efter skuffelser over reglementet.
 

Men denne gang er det SEAT der rasler med sablen. Et farvel til SEAT vil i det store og hele sætte WTCC under pres, da klassen ellers vil være tæmmelig fattet for mærker.

Den svenske SEAT-kører, Rickard Rydell er usikker på om det spanske mærke er med igen i 2010.
"SEAT har ikke bestemt sig for hvad de vil lave næste år. Lige nu ser det tæmmelig mørkt ud, men intet er sikkert. Firmaet taber penge. Der er ingen bilmærker som ligenu tjener penge og der er sikkert flere der har det værre end SEAT, men det ser svært ud lige nu," siger den svenske kører der dog fortsat ser sig selv som touringcar kører næste år.

Hvis det skal være i WTCC er Chevrolet et godt bud - her har han tidligere været indeomkring et par afdelinger. Alternativet er at finde en plads i STCC.

Benji

Læs mere om:
  • Rickard Rydell
  •