Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MotoCross

Topplaceringer til Jonas D. Larsen

MotoCross 
03/11/09 

Number 1 Racing af igen lavet nogle gode resultater, efter at de i år har indgået et samarbejde med en tidligere ARTS motocross kører Jonas D. Larsen der sluttede sin sæson med en samlet 2. plads i DM og en samlet 1. plads i JM/FM i klassen B 125cc.
Jonas D. Larsen rykker i næste sæson op på en Honda CRF 250-4takt, og skal deltage i klasse B144cc samt A DM.
 


(Foto: Claus Larsen)

Sæsonen 2010 er næsten på plads I den kommende sæson har jeg valgt er køre på Honda CRF 250-4takt og jeg køre i Team Larsen-Racing samt Number 1 Racing. Planen er at jeg skal køre en del i Tyskland, jeg arbejde lige i øjeblikket på at få plads på et Tysk team, dette er noget som jeg ser meget frem til. Hvorfor vælge Tyskland, dels er fordi at det er inden for rækkevidde og så at der er mange gode løb.

Hvilken løb jeg skal køre i DK er ikke helt besluttet da jeg ikke ved om jeg skal køre på dansk licens i nu, men jeg skal prøve at kvalle ind til A DM det er sikret, næste år bliver det sådan at man ikke skal have B point for at kunne deltage i A DM.

Hvordan ser mit opsæt ud til 2010, først vil jeg lige sige mange tak til de mennesker som hjalp mig gennem 2009, men mere om det senere. I 2010 skal jeg køre på Honda CRF 250 for MAXMC, ligeledes forsætter jeg med at køre i Progrip og med alle de andre produkter som MAXMC har i deres sortiment, ud over dette har jeg lavet en aftale med verdens bedste trimmer Ove Ritter, han skal stå for alt det mekaniske i 2010 i samarbejde med MAXMC og Jansberg i Sverige. Udover det nævnte har jeg og så fået styre på den mental samt den fysiske del, som nogen måske ved er jeg startet på en ny skole som sætter fokus på den idræt som hver enkel udøver, jeg har i den forbindelse fået en personlig træner som hele tiden hjælper med at jeg laver den optimale træning.

Planen for i vinter er at deltage i den hollandske vinterturnering, men dette bliver ikke før ind i det nye år, da vi er ved at laver en ny bil klar til næste sæson.

Sponsorere til 2010:
•MAXMC
•Ritter Trim v/Ove Ritter
•Ole Mikkelsen Entreprenør
•Byens Tømrerforetning v/Brian Nissen
•Insight Building Automation
•Number 1 Racing
•www.stayonstickers.dk v/ Anders Lyngaa

Claus Larsen
Number 1 Racing Motocross


Læs mere om:
  • Jonas D. Larsen
  • Number 1 Racing
  •