Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Williams kørerne på plads

Formel 1 
02/11/09 

- til 2010 sæsonen
I sidste uge kunne vi oplyse at Williams F1 teamet havde valgt Cosworth som nu motorleverandør, og i samme forbindelse fortalt teamejer og -chef Sir Frank Williams at han efter Grand Prix weekenden i Abu Dhabi ville offentliggøre navne på de to kørere der skal afløse Nico Rosberg og Kazuki Nakajima som teamets faste kørere i 2010, nu har han fortalt hvem det er!
 

Sir Frank Williams har ikke overraskende valgt de to kørere som det sidste stykke tid har været regnet for sikre emner, nemlig brasilianeren Rubens Barrichello og tyskeren Nicolas Hülkenberg.

Præsentationen blev bragt med følgende udtalelse fra Sir Frank Williams:
"Rubens behøver vist ikke nogen introduktion. Han er ikke kun den mest erfarne Formel 1 kører, men også en engageret og talentfuld kører der kæmpede med om mesterskabet i år. Nicolas Hülkenberg vandt Grand Prix 2 mesterskabet i år, selv om han var rookie, og han har tidligere vundet Formula 3 Euroseries, Formula Masters, A1 Grand Prix og Formula BMW Germany mesterskaberne."

Det forventes at den nu tidligere Williams kører Nico Rosberg skifter over til Brawn GP - han bytter altså plads med Rubens Barrichello.
Williams teamets anden kører fra denne sæson Kazuki Nakajima, der ikke har scoret så meget som et point, spås ikke store chancer for at blive i Formel 1.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kazuki Nakajima
  • Nico Rosberg
  • Nicolas Hülkenberg
  • Rubens Barrichello
  • Williams F1 Team
  •