Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Foreløbig Le Mans Series kalender for 2010

Le Mans
Series 

31/10/09 

Ligesom i denne sæson, vil Le Mans Series mesterskabet i 2010, der er seriens syvende sæson, strække sig over seks weekender.
Det er dels en fælles testweekend på Paul Ricard banen i Frankrig, samt de fem deciderede løbsweekender på forskellige europæiske baner, der er dem der tæller til selve mesterskabet.
 

På nuværende tidspunkt ligger det fast at den fælles testweekend på Paul Ricard banen bliver den 7. og 8. marts, hvilket kun er to uger før 12-timers løbet på Sebring i Florida, så margenen her er ganske lille for de teams der eventuelt har planlagt også at deltage i ALMS løbet. Tilsvarende er der også kun to uger efter løbet til det første Le Mans Series løbe køres.

De fem løbsweekender ligger også fast, eller rettere de fem løbsdatoer gør, for der er kun sat banenavne på de tre af dem endnu.

Foreløbig Le Mans Series kalender for 2010:

DatoKørselBaneLand
7. - 8. martsTestPaul RicardFrankrig
9. - 11. april1. afd.Paul RicardFrankrig
7. - 9. maj2. afd.Spa-FrancorchampsBelgien
16. - 18. juli3. afd.TBATBA
10. - 12. september4. afd.SilverstoneEngland
19. - 21. november5. adf.TBATBA

I forhold til 2009 kalenderen mangler Circuit de Catalunya (Spanien), Algarve (Portugal) samt Nürburgring (Tyskland) på dette års kalender, men de kan jo være et en eller to af disse baner bliver tildelt de ledige datoer.

Se hele den foreløbige 2010 kalender.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Paul Ricard
  • Silverstone
  • Spa-Francorchamps
  •