Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

HVM Racing vil tilbage

IndyCar
Series  

30/10/09 

HVM Racing havde ikke en 2009 sæson som teamet kunne være tilfreds med. Allerede i sidste halvdel af sæsonen begyndte man at arbejde hen mod den kommende 2010 sæson med ansættelsen af Robert Doornbos som kører, men der skal ske mere.
 

I de 7 år hvor teamet deltog i henholdsvis CART og Champ Car serierne, var teamet ofte at finde øverst på podiet og med i kampen om kører- og teammesterskaber. Man opnåede også 2 gange at producere "Rookie of the Year" blandt teamets kørere. Efter skiftet til Indy Car Series i 2008, var man som oftest med i top 10 når løbene blev flaget af. Men 2009 har været en skuffende sæson.

Midtvejs i sæsonen blev begyndte man allerede så småt at lægge planer for 2010, og da det blev muligt at få en ekstra bil med, blev Robert Doornbos sat i denne. Dog uden at man opnåede de store resultatet. Nu er man så klar til at arbejde videre.

Robert Doornbos bevarer sit sæde, mens den anden kører, E. J. Viso, ikke får forlænget sin kontrakt. I stedet vil teamet se sig godt om efter en talentfuld kører. Teamet har en vis evne til at finde nye, unge og talentfulde kørere.

Teamchef- og ejer, Keith Wiggins, fortæller blandt andet at teamet historisk set altid har været et succesfyldt team, og at stamkernen blandt de ansatte er det samme. Man vil dog til 2010 sæsonen hyre nogen ekstra ansatte så man kan få nyt blod ind i teamet. Teamet vil også prøve at arbejde endnu mere med den tekniske udvikling af bilen, så man komme tilbage til tidligere sæsoners gode resultater.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Doornbos
  • HVM
  •      D4 Enterprise Solutions