Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Tom Pedersen og Padborg Park gør status over 2009

Danish
Touringcar
Challenge 

30/10/09 

Tom Pedersen, har lagt kørerdragten på hylden for i år, og kan nu gøre status over sæsonnen 2009, både som racerkører for flere forskellige teams og som direktør på Padborg Park.
Som racerkører har sæsonnen 2009 budt på deltagelse i både kongeklassen Danish Touringcar Championship (DTC) og udholdenshedsklassen Danish Endurance Championship (DEC).
 

I DTC har Toms sæson været præget af motorproblemer og det er ikke blevet til meget tid på banen i hans Mercedes C-klasse racer.

”Det er utroligt ærgeligt når maskineriet ikke vil, som jeg gerne vil, men der er blevet arbejdet intenst på at løse problemerne, og der er blevet gjort alt hvad der var muligt for at holde bilen kørende” - fortæller Tom Pedersen.

Sæsonnen i DTC blev dog sluttet flot af, da Tom vandt finalen, i Team Telesikrings BMV racer.
Endnu bedre er det gået i DEC, hvor Tom har delt bil med Per Johansen og Kurt Thim.

”Vi fungerer utroligt godt sammen som et team, og vi har det kanon sjovt når vi er sammen. Det betyder at det hele fungerer og går op i en højere enhed, og så er det altså bare en fornøjelse at køre motorløb” - fortæller Tom Pedersen.

Trekløveret vandt deres klasse og kunne stille sig øverst på podiet, efter en meget spændende finale den 22. oktober på Padborg Park.

Jobbet som direktør for Padborg Park har været meget udfordrende, ikke mindst på grund af den igangværende finanskrise, som også har sat sine spor på Padborg Park.

”Det har været en udmærket sæson, men året har naturligvis været præget af den generelle økonomiske afmatning, hvilket har betydet mange svære udfordringer, men Padborg Park overlever, og jeg glæder mig til at kunne præsentere nogle nye tiltag i 2010, som forhåbentligt kan være med til at styrke Padborg Park endnu mere” - fortæller den fortrøstningsfulde direktør.

På spørgsmålet om hvordan sæsonnen 2010 ser ud for Tom Pedersen lyder svaret:
”Forhåbentligt er jeg direktør for Padborg Park, hvilket har første prioritet. Så må motorløb komme i anden række, men det er ret sikkert at jeg skal kører i én alle anden klasse i 2010.”

Et sidste spørgsmål presser sig naturligvis på, og det er om vi kan forvente at se Tom Pedersen på TV næste år, hvis ”Vild Med Dans” skulle ringe, og hertil svare Tom:
”Jeg er absolut ikke dansetypen, men man skulle da været et skarn hvis man takke nej til sådan en udfordring.”
Så hvem ved, måske 2010 kommer til at byde på andet og mere end motorsport for Tom Pedersen.


Læs mere om:
  • Tom Pedersen
  • KP Racing
  • Team Telesikring Racing
  • Tegllund Racing
  • Padborg Park
  •