Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Mikkel Mac i Formula Master test

International
Formula Master 

29/10/09 

Den kun 16 årige racerkører, Mikkel Mac fra Nykøbing Falster, har fået en unik chance for at vise sit talent. Han drager nemlig til Ungarn den 6. og 7. november, hvor Formel 1 banen Hungaroring lægger asfalt til en test i en Formula Master racer for de nykårede mestre Jenzer Motorsport.Går testen som den tidligere danmarksmester håber, vil han kunne sikre sig en gratis racer for en fuld 2010 sæson.
 

Mikkel har i år deltaget i den europæiske Formel BMW serie, og ligeledes sikret sig flere sejre i det danske Formel Ford mesterskab.


(Foto: Gripping Media)

Tester for schweizisk topteam
Jenzer Motorsport fra Schweiz var i år suveræne i Formula Masters serien, og sikrede sig på overbevisende vis mesterskabet med køreren Fabio Leimer.
Det er netop dette team som Mikkel skal forsøge at imponere, når han i næste weekend ruller ud på den 4,3 kilometer lange bane nær Budapest. Han træner for øjeblikket intensivt, for at blive fysisk klar til at håndtere formelraceren med 250 heste, og masser af downforce.

"Jeg glæder mig helt vildt! Det bliver den hurtigste bil jeg har kørt i min karriere, og håber at jeg kan imponere folkene bag Jenzer Motorsport.
Det er vinderteamet fra i år, så jeg får ikke bedre muligheder for at vise omverdenen, hvem de skal satse på i 2010," udtaler en spændt Mikkel Mac.

Kan vinde gratis Formula Master bil
Det er ikke kun Jenzer Motorsport som Mikkel Mac skal forsøge at imponere i Ungarn, men også hele Formula Master organisationen. Det er nemlig udlovet en gratis Formula Master bil til den nybegynder, der klarer sig bedst på den første af de to testdage. En bil der har en værdi af ca. 800.000kr i en serie, der køres sammen med WTCC som er VM for standardvogne.


(Foto: Formula Master)

"Det er en unik mulighed for mig, da det kunne reducere budgettet væsentligt hvis jeg selv stiller en ny bil til rådighed for det pågældende team" siger Mikkel Mac. Den unge dansker forbereder sig intensivt i hjemmet på Falster, med at køre Hungaroring på Playstation.

Går 2010 i møde med professionel management
For at sikre sig optimale muligheder for 2010, har Mikkel Mac indgået en aftale med SEAG.dk der står for management delen af Mikkels fremtidige karriere. SEAG har allieret sig med den tidligere nordiske mester i Formel Renault, Steffen Møller. Han skal fungere som coach, og kan trække på sin store erfaring fra international formel racing.

"Jeg har arbejdet sammen med Mikkel i den sidste del af 2009 sæsonen, og er sikker på han har en fremtid i international formel Racing. Han er utrolig god til at lytte, og vigtigst af alt, at omsætte det til resultater på banen," udtaler Steffen Møller der har store forventninger til det unge talent.

Mød Mikkel Mac til åbent hus i weekenden
For at give alle en mulighed for at høre om planerne for 2010, samt få en snak med Mikkel Mac, managers, eksisterende eller kommende sponsorer, inviterer SEAG.dk til åbent hus den kommende weekend.

Her vil der være forplejning til alle besøgende, samt spændende racerelaterede aktiviteter; heriblandt racersimulator, rillerace og fjernstyrede biler. Så kom endelig forbi Fabriksvej 25, 6920 Videbæk, og mød Mikkel Mac og teamet bag ham. Arrangementet er åbent: Fredag 12-18, Lørdag 10-18, Søndag 10 - 16.

Aslak Vind
Press Officer
Mikkel Mac


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Jenzer Motorsport
  • Hungaroring
  •