Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF3

Nicklas Nielsen tester i Italien

KF3 
31/10/09 

Nicklas har på det seneste været et par gange i Italien og testkøre. Det har bl.a. været på South Garda banen, hvor Nicklas i sin egen kart var blandt de hurtigste af testkørerne.
Vi taler her om kørere fra den absolutte top af KF3 klassen, som jo er Nicklas nye klasse i 2010.
 

Der er mange omkostninger forbundet med Go Kart, så den videre eksistens er afhængig hjælp fra sponsorere og frivillige. Der forhandles i øjeblikket med et italiensk team, som tilbød Nicklas en test på stedet efter, at teamet havde set hans kørsel.
Teamet er meget interesseret i Nicklas og kom da også med en pris på deltagelse i WSK World Serien, samt WSK EURO serien.


Nicklas Nielsen og stortalent Nick De Vries.
(Foto: Nielsen Motorsport)

”Men prisen kan vi som privat team ikke betale” siger Nicklas far Steffen Nielsen.
Det Italienske teamet er dog så begejstret for Nicklas, at de nu arbejder videre med deres forbindelser for at se, om de kan skaffe sponsorere til Nicklas.

Herhjemme arbejder teamet også på, at kontakte personer, firmaer og lignende, som kunne tænke sig at investere/sponsorere Nicklas og dermed være med til, at sende et stort naturtalent videre i sporten.

Nielsen Motorsport
Margrethe Angel


Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Hansen Racing
  •