Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Campos også med i FOTA

Formel 1 
29/10/09 

Der er kommet et nyt medlem af FOTA - Formula One Teams Association. Det er et af de nye teams i Formel 1 - Campos-Meta som har meldt sig ind. Der figurerer ny 11 teams på FOTAs hjemmeside.
 

Udover er de eksisterende 10 medlemmer af FOTA, figurerer nu også det nye Campos-Meta team blandt medlemmerne. FOTA har været hurtigt ude og tilføje teamets logo på deres hjemmeside.

USF1 teamet har meddelt at de har meldt sig ind under FOTAs faner, men endnu er deres logo ikke tilføjet. Det ventes også at Manor og Lotus teamene inden for ganske kort tid vil melde sig ind.

FOTA som har tilkendegivet at alle de nye teams er velkomne til at deltage i sammenslutning og som har fået invitationer til det, har endnu ikke ønsket at kommentere noget.

Dons

Læs mere om:
  • Hispania Racing
  •