Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Donington ude - Silverstone på vej tilbage

Formel 1 
28/10/09 

Mandag udløb den forlængede frist for Donington banen for at foreligget budget som FOM kunne godtage. Efter mandagen viste det sig at Donington banens ejere ikke havde fremsendt det lovede budget forslag. Man kunne simpelthen ikke finde de resterende penge til et acceptabelt budget.
 

De vel nok få der havde ønsket at se det britiske Formel 1 Grand Prix kørt på en anden bane end Silverstone, kan efterhånden godt skrue helt ned for forventningsblusset. Donington banens ejere fik for et par uger siden forlænget deres godkendelsesfrist fordi det lovede budget ikke var klart. Fristen blev forlænget til i forgårs - mandag - men ved fristens udløb, var der endnu ikke kommet noget budget frem.

Det betyder at Silverstone igen er i spil om at arrangere det britiske Formel 1 Grand Prix. Noget der selvfølgeligt glæder den tidligere Formel 1 verdensmester, Damon Hill, der nu sidder i spidsen for banens ejere, British Racing Drivers Club. Han siger blandt andet at man er i samtale med Bernie Ecclestone, men at man ikke vil arrangere Grand Prixet for enhver pris.

Bernie Ecclestone siger at han da gerne ser at det britiske Grand Prix stadig er på kalenderen, men modsat vil han ikke yde specielle rabatter for at bevare det britiske Grand Prix. Det er en kendt sag at Bernie Ecclestone ikke altid har været lige begejstret for Silverstone af efterhånden mange forskellige årsager. Han siger dog også at han og Damon Hill er i gang med forhandlingerne. Datoen for det britiske Grand Prix ligger fast og som tingene ligger nu, ser det ud til at Silverstone bevarer det, men til hvilken pris og hvor længe?

Dons

Læs mere om:
  • Donington Park
  • Silverstone
  •