Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FIA GT

Skuffende weekend for Bremer og Knop

FIA GT 
28/10/09 

Efter de fine takter i kvalifikationerne, var optimismen i top hos kørere og Team Leipert, men det gik desværre bare ikke helt som håbet. I første løb på våd bane var setupet ikke ramt, Ronnie var hurtigst af alle på første omgang, herefter faldt omgangstiderne drastisk da regn dækkene blev alt for varme.
 

I pitten ved førerskift misforstod man hinanden så dette tog alt for lang tid, det hele endte med en placering som nummer 13. en omgang bagud.


(Foto: DPPI)

I søndagens andet løb spandt Knop med bilen og mistede en del placeringer, han kørte i pit med styreproblemer som der dog ikke blev fundet en forklaring på. Ronnie overtog bilen på sliks og fik kørt Ascari'en med #38 frem i feltet, men det hele endte at servostyringen forsvandt og til sidst gav Leipert raceren helt op, da der ikke var mere strøm på bilen.

Ronnie Bremer:
Det var skuffende men igen lærerigt, når vi rammer setupet er bilen fuldt konkurrence dygtig, så det skal der arbejdes meget mere med. Jeg skulle køre i mørke for første gang så det var jeg meget spændt på, jeg havde snakket med Magnussen om det og til det sagde han blot, ”ja men banen ligger da det samme sted selv om det er mørkt”, det gik da også fint og var en oplevelse, jeg havde på et tidspunkt rigtig meget fart i bilen, ærgerligt at bilen gav op til sidst.

Ronnie forsætter ind til videre samarbejdet Leipert Motorsport.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Norman Knop
  • Ronnie Bremer
  • Team rhino's Leipert
  • Zolder
  • 10/10/09 - Zolder - FIA GT
  •      ASETEK SIMSPORTS