Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

McLaren går efter 3. pladsen

Formel 1 
27/10/09 

Efter en mildest talt miserabel start på sæsonen er McLaren kommet godt med i den sidste halvdel af sæsonen. Teamet håber at slutte på toppen - og holde sig på 3. pladsen.
 

På Interlagos lykkedes det for teamet at overhale Ferrari i konstruktørernes mesterskab. Og det er målet at den nuværende 3. plads bevares. "Da det kun er med en forskel på ét point, kommer vi til Abu Dhabi weekenden total fokuseret på at få det maksimale antal point med hjem for at sikre 3. pladsen," siger teamchef Martin Whitmarsh.

Teamchefen ser frem til sæsonfinalen på en bane som sætter nye standarder for Formel 1. "Weekendens race bliver en milepæl for Formel 1 og åbner nye muligheder for sporten i Mellemøsten og i resten af verden," siger Whitmarsh.

Lewis Hamilton satser også meget hårdt på at tage en sidste sejr. "Vi har haft en fantatisk anden halvdel af sæsonen og det vil være perfekt at slutte året med en sejr. Det vil sende os ind i vinterpausen med motivation og forventning til 2010 sæsonen," siger Hamilton der selv tror at teamet får et stærkt løb på den nye bane. "Der er mange langsomme svnig som leder ind på strækninger hvor KERS vil have en fordel," siger han.


Det bliver sidste gang at Hamilton kan trykke på KERS knappen
(Foto: Bridgestone F1)

KERS bliver efter alt at dømme anvendt for sidste gang - fra 2010 er det ikke længere tilladt at bruge KERS.

Benji

Læs mere om:
  • Yas Marina Circuit
  • 01/11/09 - Yas Marina Circuit - Formel 1 - FIA F1
  •