DTM

Gary Paffett ser frem til afgørelsen på Hockenheim

DTM
23/10/09

DTMMed årets sidste DTM løb lige om hjørnet går Mesterskabskampen ind i sin afgørende fase. Og ifølge den Engelske Mercedes kører, Gary Paffett vil han sætte alle sejl ind for, at det bliver ham, der på søndag kan løfte trofæet, når der køres finale på Hockenheimring.

Gary Paffett
" I det sidste løb formåede jeg at vinde, selvom jeg startede fra 8start position. Løbet inden startede jeg fra 7 og vandt. Det eneste jeg ønsker for sidste løb, er at få syv point mere end min nærmeste konkurrent og jeg vil gøre alt for det lykkes. Den extra ballast vi har med i forhold til Audierne koster os 2/10sek, men det er ikke noget jeg spekulerer på, når løbet sættes igang. Jeg har intet at tabe, alt at vinde og ser derfor umådeligt frem til kampen på Hockenheim.

Og statistikken taler for Mercedes. Ud af 21 kørte løb, har Mercedes trukket sig sejrrigt ud af de 14. Dog har Audi taget sig af de sidste tre sejre på banen, med de mange stolte motorsportstraditioner. Også Mercedes motorsportschef, Norbert Haug, ser frem til løbet, omend han indrømmer de ikke er favoritter til at tage titlen i år.

Norbert Haug
" Med 10kg succesballast mere end vore konkurrenter i bilen, er vi helt sikkert ikke favoritter denne weekend. Det sagt, så ønsker vi selvfølgelig at byde på spændende race, ligesom vi har gjort hele sæsonen igennem, ikke mindst i sidste løb på Dijon banen i Frankrig. Mercedes Benz vil som sædvanlig byde tilskuerne på mange overraskelser weekenden igennem. Lige fra den nye Mercedes SLS Amg sportsvogn, til en speciel sølvpil parade til ære for deres 75års jubilæum. Vi vil tilbyde rundfarter på banen og ser i det hele taget frem til at levere et godt show for alle tilskuere.