Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF3

Fornemt internationalt karting resultat

KF3 
23/10/09 

- af den kun 14 årige Kevein Rossel, fra Stouby
Kevin Rossel deltog i den forgangen weekend i finaleløbet i den international traditionsrige Bridgestone Cup 2009, i kartingens højborg på den Italienske bane South Garda et stenkast fra Lago del Garda (Garda søen) i den internationale ungdomsklasse KF3.
Det blev i en intens fight, til en særdeles flot 2. Plades i finaleheatet på den berømte karting bane i nord italien.
 


Kevin Rossel på P1.
(Foto: LokeRacing Presse)

I det internationale løb med konkurenter fra hele verden blev Kevin 13’erner på tiden og kørte sig op på ikke mindere en to 4. pladser i de indledende heat, da katastrofen sker med et mindre skub, så Kevin ryger af og kommer hjem på en 30. plads, så det så sort ud.
Med et udpræget fighter instingt og et ego-drive der vil fremad starter Kevin på en 13. plads i prefinalen og formår at køre en 5. plads hjem, hvilket er umådelig flot, da konkurrenterne i den slags løb, godt ved hvad det handler om.

Finalen for unge Kevin Rossel
Kevin starter på 5. plads i finalen og får hurtigt kontakt med masteren (Plads 1) og hænger på, og formår at bevarer sin flotte 2. plads.

Det blev et godt løb set med danske øjne, da den unge Nicolaj Møller Madsen i den noget mere erfarende klasse KF2, løb med en 1. plads i Bridgestone Cup 2009 finaleløbet, godt gået Danmark.

Kevin udtaler: ”Det var et sejt løb og lidt op af bakke, men en stor tak til mit team & Ole Haugaard for hjælpen i min indsats til løbet” - kloge ord af en ung mand.

Begge drenge deltager i superlega serien Dansk Super Kart, som du kan følge på TV kanalen DK4.

LokeRacing Presse
Lars Søby


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Nicolaj Møller Madsen
  •