Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Hockenheim - Audi preview

DTM 
21/10/09 

DTMFor tredje år i træk, lægger Hockenheimring den 25. oktober, bane til det sidste og afgørende DTM løb. Og det bliver med Audi som klare favoritter. Timo Scheider, der også vandt mesterskabet sidste år, fører lige nu med 56 point, 7 points mere end den nærmeste konkurrent, Gary Paffett.
 

I det hele taget peger pilene i retning af endnu et Audi mesterskab. For det første har de mindre succes balast med, end Mercedes'erne. Derudover er Hockenheimring kendt som værende en bane der tilgodeser Audiernes styrke. Således vandt Tom Kristensen årest første løb i hans Audi netop på Hockenheimring. Og der er ingen tvivl om at han brænder efter at gentage successen, når han på søndag for sidste gang tørner ud som DTM kører.


Timo Scheider er klar til at genvinde DTM titlen
(Foto: Audi Motorsport)

Dr. Wolfgang Ullrich (Chef for Audi Motorsport):
"Vores udgangspunkt før finalen i år, er bedre end den var sidste år hvor Timo Scheider kun førte med 2 point. Derfor har vi også en positiv følelse, specielt set i lyset af vores performance var så god i første løb på banen hvor vi fik de 4 forreste positioner i løbet. Vi skal tackle løbet på en fokuseret måde for igen at levere et godt resultat. Hvis det lykkedes, så skulle vi være i stand til at forsvare vores mesterskab, velvidende at det bliver svært, da vores stærke konkurrenter vil gøre alt for at vende løbet til deres fordel. Det bliver derfor alt afgørende at bevare koncentrationen."

Tom Kristensen:
"Jeg ser frem til Hockenheim, det bliver super. Også for tilskuerne. Det bliver sikkert et drømmeløb. Vi har en rigtig god chance med Audi og jeg håber selvfølgelig Timo Scheider vinder mesterskabet der. Hvis bare jeg vidste hvem der vandt sæsonens første løb på Hockenheimring...., Lad os bare sige at jeg vil prøve at gøre det samme i mit sidste DTM løb."


Kan Tom Kristensen gentage sejren fra sæsonens første løb?
(Foto: Audi Motorsport)

Selvom meget peger på Audi denne weekend, skal man dog ikke nægte sig selv at se dette løb. Dels fordi Mercedes vil gøre alt for at stjæle mesterskabet for snuden af Audi. Samtidig vil Danmarks egen Tom K. sætte alle sejl ind for slutte sin DTM karriere med maner. Så der er uden tvivl lagt i kakkelovnen til et meget spændende race.

MiRo

Læs mere om:
  • Timo Scheider
  • Tom Kristensen
  • Hockenheim
  • 25/10/09 - Hockenheim - DTM
  •