" /> " />
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans 2010 datoen er fastlagt

Le Mans 
23/10/09 

Le MansDet traditionelle 24-timers løb på Le Mans køres næste år i weekenden den 12. og 13. juni. og det bliver 78. gang at løbet afvikles.
Løbet har specielt de sidste ti år tiltrukket mange dansk kørere og tilskuere, stærkt hjulpet af Tom Kristensen's mange sejre i løbet, og forhåbentligt fortsætter denne udvikling i Le Mans 2010.
 

Det er endnu alt for tidligt at spekulere i hvem der kommer til start på Le Mans i 2010, udover at Peugeot teamet efter at have vundet deres tredje sejr udtalte, at de kommer for at forsvare deres første plads.

Derudover bliver alle klassevinderne fra Asian Le Mans Series weekenden på Okayama inviteret til løbet, og det samme gælder for vinderne af 12-timers løbet på Sebring i marts 2010.
Derudover er klassevinderne fra sidste års 24-timers løb på Le Mans inviteret, og det samme gælder for vinderne i FIA GT mesterskabet og American Le Mans Series mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 12/06/10 - Le Mans - Le Mans
  •