Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 Euro

Ny hård konkurrent til Jokinen

Formel 3 Euro 
21/10/09 

Denne weekend køres sidste afdeling i Formel 3 Euroseries mesterskabet på Hockenheim, hvor danske Johan Jokinen der kører for Team Kolles & Heinz Union er blandt deltagerne, og han får lidt ekstra at se til denne gang.
Det skyldes en ny kører i klassen, italieneren Mirko Bortolotti, der ankommer til finale weekenden med stor formel race erfaring i bagagen.
 

Den 19 årige italiener skal afløse englænderen Brendon Hartley i Carlin Motorsport teamet, da han denne weekend har forpligtelser i Formula Renault 3.5 (WSbR) klassen på Motorland Aragon banen i Spanien.

Mirko Bortolotti er regerende mester i det italienske Formel 3 mesterskab, og denne sæson har han deltaget i den nye Formel 2 klasse, hvor det er blevet til flere topplaceringer samt ikke mindst en enkelt sejr.

Det skal blive spændende at se om Mirko Bortolotti stadig har 'Formel 3 rytmen' i kroppen, samt ikke mindst at se hvordan Johan Jokinen kan placere sig i forhold til den hurtige italiener.

Johan Jokinen får endnu en gang ny teamkollega i Team Kolles & Heinz Union, det er italieneren Edoardo Mortara, som dermed bliver teamet femte kører denne sæson.
Edoardo Mortara sluttede sidste års Formel 3 Euroseries mesterskab på 2. pladsen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Edoardo Mortara
  • Johan Jokinen
  • Mirko Bortolotti
  • Carlin Motorsport
  • Hockenheim
  • 25/10/09 - Hockenheim - Formel 3 Euro
  •