Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Godt humør før sidste løb

DTM 
20/10/09 

DTMDTM-kalenderens sidste løb på Hockenheim den 23. oktober, bliver som bekendt også Tom Kristensens sidste løb i DTM. Det slog TK fast allerede før sæsonen gik i gang, så danskeren fremover kan hellige sig sportsvognene, hvor Le Mans-legenden har fejret sine største triumfer gennem tiden.
 

Men før danskerens 60. DTM-løb er overstået, er alt fokus rettet mod at hjælpe Audi med at generobre mesterskabet.

- Jeg ser frem til Hockenheim. Det bliver super, også for tilskuerne, for det bliver et drømmeløb for dem. Vi har en god chance for at vinde, og selvfølgelig håber jeg at Timo Scheider kan kalde sig DTM-mester, når løbet er overstået. Hvis jeg bare vidste hvem som vandt det første løb i sæsonen på Hockenheim . . . Jeg vil prøve at gøre det samme i mit sidste DTM-løb, siger Tom, med et blink i øjet.


(Foto: tomkristensen.com)

Kristensen hentyder selvfølgelig til sidste gang DTM-feltet besøgte Hockenheim, hvor Audi-køreren hentede sin fjerde DTM-sejr i karrieren.

Toms teamkollega Timo Scheider fører serien før sidste løb med syv point ned til Mercedes-køreren Gary Paffett, der vandt serien i 2005. Scheider er dermed klar favorit til at vinde mesterskabet for andet år i træk.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Hockenheim
  • 25/10/09 - Hockenheim - DTM
  •