Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hvem kører for McLaren i 2010?

Formel 1 
17/10/09 

McLaren teamet har endnu ikke besluttet hvem der skal køre for teamet i den kommende sæson. Den ene kører er selvskrevet i form af Lewis Hamilton. Men hvem der skal sidde i det andet sæde, er langt fra afgjort. Det udtaler Martin Whitmarsh i Brasilien.
 

Lewis Hamilton er på plads i den ene af McLaren racerne. Men hvem der skal sidde i den anden er ifølge Martin Whitmarsh langt fra afgjort. Heikki Kovalainen har vel generelt set skuffet, og så måske alligevel ikke helt. Forstået således at McLaren først langt henne i sæsonen kunne levere en bil, der var stabil på alle punkter, og som begge kørere kunne stole på.

Efter at det er lykkedes at lave en god bil, har Heikki Kovalainen til gengæld ikke helt leveret den forventede præstation. Han er da også dømt ude af mange medier. Til gengæld er det stadig ikke afgjort om Kimi Raikkonen vitterligt skifter tilbage til McLaren. Tilsyneladende er der underskrevet en forhåndsaftale med McLaren, men efter de seneste kommentarer fra Kimi Raikkonen, er der ingen garanti for at det netop bliver McLaren at han vælger.

Det er derfor åbent hvem Lewis Hamilton får som medkører og mulig konkurrent. Martin Whitmarsh siger fra det brasilianske at teamet i første omgang fokuserer på at få udviklet en bil der er konkurrencedygtig fra starten, og at man derfor ikke har travlt med at annoncere hvem der skal køre for teamet i næste sæson. Det vil man først tage endelig stilling til efter sæsonafslutning, og derfor skal man nok ikke forvente at nogen publikation fra McLaren før. Det kan blive november - december og måske endda i januar at McLaren selv offentliggør noget. Tilsyneladende er det Kimi Raikkonen der er problemet.

Dons

Læs mere om:
  • Heikki Kovalainen
  • Kimi Räikkönen
  • Lewis Hamilton
  • McLaren Formula 1
  •