Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Ford - DK

Fra Formel Heise til Formel Ford!

Formel Ford - DK 
05/10/09 

Hvad f..... laver Lotte Heise i Formel Ford
Og hvorfor er hun pludselig blevet involveret i Copytec Racing

Århus teamet Copytec Racing havde en overraskelse med ved deres comeback på Jyllands-Ringen i weekenden, hvor sæsonens sidste DM race blev kørt.
 

- Vi har været utrolig heldige at kunne lave et samarbejde med Lotte Heise, fortæller teamchef Bjarne Rasmussen fra Copytec Racing.
Lotte bliver tilknyttet teamet som ambassadør, med en række spændende opgaver. Hun skal blandt andet arbejde som coach for vores kørere, især med henblik på at lære dem at brande sig selv, at kommunikere professionelt med sponsorer, og ikke mindst, håndtere stressede situationer, både på og udenfor banen. Desuden skal hun hjælpe os med at tænke og arbejde ”grønt” hvilket jo også er en del af teamets strategi.

Hvis man spørger hende selv er svaret kort, kontant og i et hæsblæsende tempo, der passer godt til de hurtige biler på banen:
”Jeg elsker hurtige biler og har gjort det siden jeg var helt lille. Min far grinede altid af at jeg som 4-årig pegede på en Jaguar XJ12, og sagde at sådan en bil skulle vi have. Fra slutningen af 80'erne har jeg været vild med Formel 1, og heldigvis haft den store oplevelse at opleve det ”live” et par gange.

Når jeg vælger at være ambassadør for Copytec Racing, i Formel Ford-klassen, er der flere grunde:
- Jeg elsker fart & tempo & lugten af brændt gummi!
- Jeg syntes, at det kunne være spændende at være med at til coache de unge kørere og måske give dem noget af det drive, der gør at jeg har været den mest efterspurgte foredragsholder i Danmark igennem 23 år!

- Jeg vil gerne være med til at få indflydelse på at gøre motorsport til en mere miljøvenlig sport, og vise at det kan lade sig gøre at køre hurtigt uden at ødelægge vores natur. Danske racerkørere har markeret sig stærkt i de sidste år, og det skulle gerne blive en tradition, at Danmark udvikler talenter, der kan blande sig i kampen med de allerbedste. Det håber jeg at Copytec Racing, og jeg kan være med til.

Lotte Heise og Copytec Racing


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Copytec Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/10/09 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK
  •      ASETEK SIMSPORTS