Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Folkerace

Team Kirkeby dominerede

Folkerace 
17/10/09 

Team Kirkeby var på Nysumbanen (Zulu) ved Hobro i weekenden og køre finale i DM Cup i Folkeræs.
Begge Team tog til Nysum om lørdagen og fik ordnet licens og teknisk kontrol, så både kørere og biler var klar til det store brag søndag.
 

Dani Damgaard skulle ud i dagens første heat og han kom fra start som nr. 2, men efter 6 omgange i mål som en sikker nr. 1, hvor han overhaler en konkurrent med en omgang.

2. heat ville blive lidt af en gyser, da cuppens nr. 2 og 4 var med i samme heat, Dani tog starten og førte til mål, tæt forfulgt af nr. 2

3. heat blev vundet sikkert og A finalen var i hus, kun 2 kom direkte i en A finale hvor 22 deltog.

I A finalen kommer Dani først til 1 sving, men bliver skubbet bagfra og bilen bliver meget beskadiget, Dani fuldfører men bliver nr. 4 på dagen.

Det rækker dog til en 2. plads i den samlede DM Cup stilling, med 39 deltagere og podie plads hos Bowler Tage var i hus.

Line Kirkeby vinder alle sine 3 indledende heat i flyvende vanlige sikker stil, i 2 af heatene overhaler hun konkurrenter med en omgang og A finalen var i hus.

A finalen vindes efter hård kamp i 1. sving, meget overbevisende og den samlede 1. plads i DM Cuppen også var i hus.

2 gange skammelplads hos Bowler Tage og en meget tilfreds Line Kirkeby, der kunne stå som suveræn vinder af Ladies Cup, Hvor der på dagen var 14 deltagere og i Cuppen har deltaget 24.

Team Kirkeby kører for Ikast Motorklub, som på året havde skammelpladser i alle klasser.
Dani Damgaard i U16.
Jannick Godskesen i U18.
Line Kirkeby og Nadia Larsen i Ladies.
Kasper Zulav og Jannick Godskesen i klasse 1.
Michael B Nielsen og René Jensen i klasse 2.
Desuden vandt IMK Holdmesterskabet.


Læs mere om:
  • Nysum
  •