Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Williams med nye motorer i 2010

Formel 1 
14/10/09 

Williams teamet vil i 2010 ikke mere køre med Toyota motorer. Det har teamet netop meddelt i en pressemeddelelse. Hvem den nye motorleverandør bliver, vil teamet først oplyse på et senere tidspunkt.
 

Williams teamet har netop udsendt en pressemeddelelse hvor de skriver at man opsiger samarbejdet med Toyota når denne sæson er afsluttet. Hvem den nye motorleverandør bliver, vil teamet først afsløre på et senere tidspunkt.

Frank Williams:
"I en tid som var yderst vanskelig for os som team, trådte Toyota i 2007 til og blev enige med os om at de skulle være vores motorleverandør frem til og med 2009. Toyota har hele vejen igennem perioden været en yderst hæderlig partner som altid har respekteret os for vores uafhængighed og som har leveret et første klasses teknisk produkt. Vi er stolte over at have arbejdet sammen med så stort et selskab, og vi er yderst taknemmelige overfor teamet i Köln for deres støtte. Jeg vil specielt gerne takke de ingeniører og teknikere som har arbejdet utrætteligt i vores team i de sidste 3 år."

Mange gætter på at Cosworth bliver den nye motorleverandør, men Frank Williams vil overhovedet ikke kommentere på diverse gætterier.

Dons

Læs mere om:
  • Williams F1 Team
  •