Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Flyttedag for Monacos Grand Prix

Formel 1 
16/10/09 

Det vel nok mest traditionsrige Grand Prix i Formel 1 overhovedet, Monacos Grand Prix, ser ud til at skulle flytte sin løbsdato. En dato der har været næsten lige så fast som selve Grand Prixet.
 

Monacos Grand Prix holder tilsyneladene flyttedag. En næsten utænkelig tanke for mange, men hvis den indtil videre provisoriske løbskalender for 2010 skal gå op, ser det ud til at blive tilfældet.

Det sker i første omgang for at give mere tid mellem Monacos Grand Prix og det tyrkiske ditto. En faktor som dog kan ændre billedet er, at det canadiske Grand Prix endnu ikke er bekræftet. Blandt andet nogle canadiske skatteregler kan gøre at det canadiske Grand Prix alligevel ikke gør comeback.

I og med at den foreløbige løbskalender for 2010 er provisorisk, vil hverken FIA eller FOM af- eller bekræfte noget som helst, men fra Automobile Club de Monacos side, oplyses det at datoen for Monacos Grand Prix bliver afholdt d. 16. maj - en uge tidligere end normalt.

Dons

Læs mere om:
  • Monte Carlo
  •