Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Christian Bakkerud - En svær fransk weekend

DTM 
13/10/09 

DTMChristian Bakkerud så virkeligt frem til DTM løbet på den udfordrende Dijon-Prenois bane, beliggende i Frankrig tæt på grænsen på Schweiz. Men det skulle bare ikke være, og den næstsidste runde af DTM mesterskabet skulle vise sig at slutte meget anderledes end håbet, for den danske Team Kolles Futurecom-TME kører.
 


(Foto: motioncompany)

Efter en kvalifikation om lørdagen, hvor Bakkerud var tvunget til at holde sig i garagen efter en afkørsel i formiddagens frie træning, skulle han starte fra den bagerste del af feltet da han ikke havde sat en tid i kvalifikationen. Men som altid, så kan Bakkerud se det positive i enhver situation, og han var virkelig tændt på at vise hvor hurtig 2007 udgaven af hans Audi A4 racer kan være på den teknisk vanskelige bane.


(Foto: motioncompany)

”Jeg fik en fantastisk start,” forklarer Christian. “Jeg tog fire pladser i starten, og jeg var virkelig flyvende. Bilen fungerede perfekt efter genopbygningen, mine mekanikere havde virkelig gjort det godt med at reparere bilen!”

“Så blev jeg påkørt, jeg mener det var Katherine Legge. Jeg har ikke nogen ide om hvorfor det skete. Jeg blev tvunget af banen, men undgik at køre bilen af. Jeg troede at jeg havde klaret den, da min teamkammerat spandt, ramte mig og ødelagde bilen. Jeg fatter ikke at man kan være så uheldig.”


(Foto: motioncompany)

“Så var det løb grundlæggende slut for mig, og selvom jeg ved at det var et uheld så har jeg stadig svært ved at forstå hvordan dette kunne ske. Jeg er så skuffet; jeg håbede at jeg kunne vise mit team hvor hurtig bilen var på denne bane. Men sådan er racing, og jeg skal bare rive denne weekend ud af kalenderen.”

”Men uanset hvad, så vil jeg forblive positiv og i stedet koncentrere mig om sæsonens sidste løb, DTM finalen på Hockenheimring.”


(Foto: motioncompany)

Det sidste DTM løb i 2009 sæsonen bliver kørt den 25. oktober på Hockenheimring, i Baden-Württemberg i Sydtyskland.

Dette sidste 2009 DTM løb bliver samtidig en stor oplevelse for Christian, da mange danske fans traditionelt vil rejse til Hockenheim for at se de danske DTM kørere køre finalen i verdens hårdeste standardvognsserie.

Aslak Vind
Press Officer
Christian Bakkerud


Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Team Kolles & Heinz Union
  • Dijon
  • 11/10/09 - Dijon - DTM
  •