Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

2. plads til medlem af bestyrelsen

Youngtimer 
13/10/09 

- i Motor Sport Sønderjylland
Sæsonnen for banesport i Danmark, fik sat punktum her i weekenden, dermed kåredes DASU (Dansk Automobil Sports Union) mesterskabernes vindere.
Dette var også tilfældet for Anders T. Jensens Team Classic BMW. Anders fik en 2. plads i mesterskabet for biler ældre end 15 år, i den mellemste klasse YT2.
 


Thomas Nielsen fra Padborg på 1. pladsen i Mesterskabet i MSS Youngtimer Challange, 2. pladsen Anders T. Jensen, fra Randerup og 3. pladsen Bjarke Andersen fra Silkeborg.
(Foto: Ebbe Back Jensen)

Thommas Nielsen, en helt ny banekører, lagde sig suverænt i front fra starten af sæsonnen, men fik dog kamp til stregen af Anders T. Jensen.

Således var det også i weekendens finaleløb, hvoraf der blev kørt 2 løb. i det første løb kørte de 2 kamphaner så tæt, da Anders lå i front at Thommas Nielsen, kom til at påkøre Anders' bil så hårdt at udstødningen på bilen røg af, og han hermed måtte udgå af dette løb.

Dagens sidste løb startede med at Anders lå i front, med Thomas Nielsen lige i hælene. Anders var nødsaget til at køre kamplinje, således at Thomas ikke skulle få foræret nogen chancer. Med deraf følgende småknubs igennem løbet, overlevede bilen denne gang, og anden pladsen i mesterskabet var i hus.

Team Classic BMW


Læs mere om:
  • Anders Tage Jensen
  • Team Classic BMW
  • Padborg Park
  • 11/10/09 - Padborg Park - Classic Car Cup
  •