Dijon - Race 2

11/10/09

Jules Bianchi vandt løb og mesterskab
Johan Jokinen nummer 9

ART Grand Prix køreren Jules Bianchi vandt en kneben sejr i Formel 3 Euroseries deltagernes andet løb på Dijon banen i Frankrig, hvor han krydsede målstregen blot 0,351 sekund foran Sam Bird fra Mücke Motorsport på 2. pladsen.
Sejren sikrede Jules Bianchi mesterskabet allerede 14 inden sæsonens sidste løbsweekend på Hockenheim.

For danske Johan Jokinen der kører for Motopark Academy teamet begyndte weekenden rigtig uheldigt, hvilket resulterede i en sidste plads i kvalifikationen.
Han kørte sig i det første løb op på 17. pladsen, og de gode takter fra første løb fortsatte Johan Jokinen i det andet løb, hvor han kørte sig helt op på 9. pladsen, og han kom i mål kun 13,582 sekunder bag vindende Jules Bianchi.