Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Timo Glock ude i Brasiliens Grand Prix

Formel 1 
12/10/09 

Toyota teamet beklager at Timo Glock ikke kommer til at køre i det brasilianske Grand Prix. Et lægetjek hjemme i Tyskland har vist at han er hårdere skadet end først antaget. I stedet for teamets reservekører, Kamui Kobayashi, chancen i Brasilien.
 

Umiddelbart var det "kun" det ene ben at Timo Glock kom til skade med i det japanske Grand Prix. Men et lægetjek hjemme i Tyskland, har vist at Timo Glock også har brækket en ryghvirvel. Derfor har lægerne indtil videre givet ham køreforbud.


Timo Glock må se det brasilianske Grand Prix fra sidelinien
(Foto: Toyota F1)

Det er muligt at Timo Glock får lov at køre i årets sidste Grand Prix i Abu Dhabi, men ifølge teamet er det endnu for tidligt at tage stilling til det. Lægerne følger dog Timo Glock løbende, som er hjemme i Tyskland for at komme sig over skaderne.

Dons

Læs mere om:
  • Timo Glock
  • Panasonic Toyota Racing
  • Interlagos
  • 18/10/09 - Interlagos - Formel 1 - FIA F1
  •