Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Jan Magnussen slår Ferrari til Pole Position

ALMS 
11/10/09 

American Le Mans SeriesJan Magnussen fik et godt udgangspunkt til årets sidste løb, da han i sin Corvette C6.R kørte sig til Pole Position i GT klassen i den Amerikanske Le Mans Serie på Laguna Seca, Californien.
 

Det er tredje år i træk, at Jan Magnussen sætter Pole Position på Laguna Seca, men det er Corvette Racings første Pole Position til deres nye GT2 racer, så det vakte stor jubel i teamet, da Magnussen kunne sikre sig hurtigste tid efter en tæt duel med Ferrari. Den tætte konkurrence i GT klassen blev understreget af, at de første 10 biler var dækket af under et sekund.


(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg er så glad for hele teamet” sagde Jan Magnussen efter at have modtaget teamets hyldest. ”De gutter har knoklet på, at gøre den her bil bedre og bedre og jeg havde virkelig en fantastisk bil i dag. Vi er blevet bedre til at få de sidste tiendedele ud af bilen, jo mere erfaring vi har fået med den. Vi har arbejdet meget på at få en god bil til løbet, men betingelserne i kvalifikationen passede os perfekt, så det er rart at vide, at vi har farten til at være med helt oppe foran”.

Løbet afvikles natten til søndag dansk tid.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Laguna Seca
  • 10/10/09 - Laguna Seca - ALMS
  •      D4 Enterprise Solutions