Bourdais vinder efter tæt drama

SuperLeague
04/10/09

Kasper Andersen starter som syver i andet løb
Franske Sebastien Bourdais viste igen, at han er blandt de bedste i Superleague Formula. Sevilla-køreren vandt for anden gang på blot tre løb.

FC Midtjyllands racerkører Kasper Andersen starter som nummer 7 i søndagens andet Superleague Formula-løb. Med en slutplacering som nummer 12 i første løb fik Kasper Andersen det optimale udgangspunkt for andet race.

(Foto: FC Midtjylland)

Fra sin startplads som nummer 14 kører Andersen sig tre pladser op. Efter de første ti minutter blev den midtjyske racerkører sat tilbage.

Kasper Andersens automatiske gear gik i stykker, og så måtte det manuelle i brug. De syv biler, der ligger bag Andersen, kører forbi, og FCMeren var dermed sidst.

Et vellykket pitstop sender danskeren længere op i tabellen. Kasper Andersen slutter som nummer 12 efter de 39 minutters kørsel.

Løbet blev vundet af Sevilla FC og Sebastien Bourdais. Franskmanden vandt efter en tæt duel med Olympiakos.

Søndagens andet løb starter klokken 15.15 og vises på TV3+.

17 - Flamengo: Jonathan Kennard(GBR) + 1:34.720
18 - Sporting Clube de Portugal: Pedro Petiz (POR) + 15 omgange (Ikke gennemført)