Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

'Lille Larsen' vil ikke stå tilbage

Danish Endurance
Championship 

09/10/09 

DEC - Danish Endurance Championship- for Per Poulsen og Michael Carlsen
De to fynske DTC kørere Per Poulsen og Michael Carlsen scorede begge topresultater og podieplaceringer ved DM Finalen på Jyllands-Ringen sidste weekend. Den præstation vil Henrik Larsen ikke stå tilbage for, han sigter derfor efter at lave endnu et topresultat til Fyn ved Finaleløbet på Padborg Park denne weekend.
 

Henrik Larsen er både 3. kører og mekaniker på den Renault Clio III som Poulsen Motorsport indsætter i Danish Endurance Championship.
De to øvrige kørere på bilen er Kurt Poulsen og René Andreassen, sammen vil trioen denne weekend forsøge at hjemkøre mesterskabet i Clio Divisionen under Danish Endurance Championship.


(Foto: Motorsporten.dk)

De tre kørere fra Poulsen Motorsport fører inden Finaleløbet Clio Divisionen med 5,5 kilometer foran Teglholm Racing teamet med Kurt Thiim, Tom Pedersen og Per Johansen - det svarer til cirka 2 omgange på Padborg Park!

"Vi har testet meget i år, og mine medkørere har udviklet helt fantastisk og kan nu køre helt stabile 1:07 tider, så vi står godt som kørertrup" - udtaler Henrik Larsen - "derudover har jeg både skiftet olie på motoren og smurt dørhængslerne på Clio raceren."

Når man kender lidt til Henrik Larsen, så ved man godt at betegnelsen "skiftet olie på motoren og smurt dørhængslerne" dækker over at bilen er gået igennem fra for- til bagkofanger, samt fra tag til bundplade, så rent mekanisk er det et toptrimmet Poulsen Motorsport team der stiller til start i morgen på Padborg Park.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Hvis alt går som planlagt, forventer vi at køre de 4 timer med kun to tankstop med kørerskift, samt at køre hele løbet på de samme dæk, så vi ikke skal bruge tid i pitten på hjulskift" - slutter en optimistisk Henrik Larsen, der også oplyser at hele teamet glæder sig til Finaleløbet.

Husk at der denne weekend er gratis adgang for publikum på Padborg Park, en oplagt mulighed for at se årets sidste motorløb uden at 'det koster kassen', samtidig kan du jo heppe lidt på 'Lille Larsen', og hjælpe ham med at trække lidt mere 'sølvtøj' hjem til Fyn!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Henrik Larsen
  • Padborg Park
  •