Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Holmgaards år sluttede med et brag

Advan Cup 
07/10/09 
Yokohama

Et sammenstød på første omgang af dagens første Advan-cup heat satte en stopper for Kim Holmgaards sæson.
 

Efter gårsdagens tidtagning udtrykte Kim Holmgaard et lille ønske om regnvejr igen til dagens løb. Og hans bøn blev hørt, for Jyllandsringen var våd, da Advan-cup bilerne kørte ud til deres første heat. Dermed kunne Kim holde fast i den regnvejrsopsætning, som havde vist sig så succesfuld under træning og tidtagning.

Forud for løbet havde Kim erklæret sig tilfreds med blot at holde sin startpostion - 5. pladsen - i første heat og så slå til i dagens andet heat. Men det kunne man ikke se i starten, hvor Kim Holmgaard skød frem som en kanon og var helt oppe som nummer to da feltet var kommet igennem svinget for enden af langsiden.

Men for enden af den korte langside stoppede festen brat! Et gammelt bremseproblem dukkede op igen og Chevrolet Nubiraen låste hjulene under nedbremsningen. Så var der ingen vej tilbage på den glatte bane og bilen kurede lige frem og ind i siden på den førende David Falch.


(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

"Vi har tidligere på året haft det problem at bremserne pludselig hugger i og låser. Nu skete det igen - og faktisk skete det endnu engang, da jeg blev trukket ud af banen. Der ville jeg lige bremse lidt og bang - så blokerede den med det samme. Det var noget skidt! David Falch var godt sur og det kan jeg godt forstå. Han var fuldstændig uden skyld i det og jeg har også været ovre for at give ham en undskyldning," fortalte Kim Holmgaard bagefter.

Uheldet satte et punktum for Kim Holmgaards sæson. Nubiraen var for meget skadet til at det kunne lade sig gøre at få den klar til dagens andet heat. Dermed fik vi desværre ikke Nubiraens sande potentiale i vådt føre at se.

Chevrolet Motorsport Danmark

Læs mere om:
 • Kim Holmgaard
 • Chevrolet Motorsport Danmark
 • Perfection Racing
 • Jyllandsringen
 • 04/10/09 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her