Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Årets anden podieplacering til Jens Møller

DTC Cup 
08/10/09 

For anden gang i denne sæson endte Jens Møller på podiet i det generelle mesterskab, da årets Danish Touringcar Championship blev afsluttet i weekenden. På FDM Jyllandsringen kørte han sig til andenpladsen efter vinderen Tom Pedersen, mens han blev dagens bedste privatkører.
 

”Jeg sagde godt nok, at weekenden nede på Padborg Park tidligere i år var min bedste DTC-weekend nogensinde, men to andenpladser blandt profferne må være bedre,” slår Jens Møller fast. ”Nu har jeg taget en treer og en toer, så nu mangler jeg bare en etter…”


Jens Møller var stærkt kørende i regnen.
(Foto: JensMøller.com)

Resultatet betød også, at Jens Møller for første gang slap fri fra de mange fjerdepladser, han har haft i DTC Cuppen. Denne her gang sluttede han på en sammenlagt andenplads.

”Vi havde et godt set-up og så ramte vi det rigtigt i regnen, så det hele gik op i en højere enhed,” siger Jens Møller om forklaringen på weekendens resultater. ”Jeg ville godt have vundet det mesterskab, men løb to var ligesom det løb, der betød, at det ikke skulle lykkes.”

I løb to skulle Jens Møller starte som nummer syv, men blev involveret i et massesammenstød, der sendte ham tilbage i feltet. I løb et havde han på en våd bane kørt en andenplads hjem efter den senere DTC-mester Michel Nykjær, mens han i den tørre finale kun havde Tom Pedersen foran sig.

”Det var lidt hårdt, for der var ikke meget dæk tilbage til de sidste tre omgange, men det holdt,” siger Jens Møller. ”Et løb mere, så havde jeg været privatmester, for vi har lært meget gennem året.”

”Per Poulsen er en værdig mester, men jeg synes, at vi i den sidste halvdel af sæsonen har bevist, at vi måske var lidt bedre end han var. Han har kun været på podiet en gang generelt, mens jeg har været det to gange, så jeg ville også have været en værdig mester. Jeg kunne godt have tænkt mig, at han ikke havde fået den opsættende virkning, så vi kunne have kørt om det på den rigtige måde. Højst sandsynligt var han måske blevet mester alligevel.”


Trods skader opnåede Jens Møller sine bedste DTC-resultater.
(Foto: JensMøller.com)

Ved DM-Finalen havde Jens Møller atter følge af Casper Elgaard hos Team FDM Motorsport, men den tidligere mester kom aldrig til at spille nogen egentlig rolle i løbet på grund af tekniske problemer med sin Seat Leon.

”Det var ærgerligt, at min gearkasse skulle gå i stykker, for jeg ved, at vi havde en god bil. Det kunne vi se på Jens, der kunne være med helt oppe i toppen,” siger Casper Elgaard. ”Det var lidt ærgerligt, men de dage findes desværre også.”


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Jens Reno Møller
  • FDM Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 04/10/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •