Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Luc Alphand Aventures er med på Le Mans

Le Mans 
09/10/09 

Le Mans- og Le Mans Series i 2010
Vi kunne tidligere kunne berette at GT1 klassen fortsætter under ACO’s reglement, i hvert fald frem til og med 2011, og sent i går blev det så offentliggjort at det populære franske team, Luc Alphand Aventures, vil køre med i GT1 klassen, i hvert fald i 2010.
 

Året har ellers været meget barsk for teamet. Først kom team ejer Luc Alphand meget alvorligt til skade i et motorcykel race, og senest har teamet været ramt af en brand som har ødelagt det meste af teamets værktøj og en af teamets Corvette C6.R.

Luc Alphand er på benene igen, men han er slet ikke klar til at køre race endnu. Han skal igennem en del undersøgelser og genoptræning hen over vinteren, og alle inklusive ham selv håber på at det betyder at han kan komme bag rattet på en Corvette C6.R i næste sæson.
Målet lige nu er at han køre med på Le Mans i til juni 2010.

Luc Alphand Aventures har også offentliggjort at de vil køre med i hele Le Mans Series mesterskabet i 2010, men det overraskende her er at de formodentligt ikke vil køre med i GT1 klasse, men derimod i GT2.
Det store spørgsmål er så her, hvilken bil vil de køre i?

Det jeg glæder mig mest over ved at Luc Alphand Aventures kommer er, at vi i hvert fald i 2010 får lyden fra en rigtig racermotor på Le Mans.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Luc Alphand
  • Luc Alphand Adventures
  • Le Mans
  •