Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

12 Hours

Budapest eller Padborg?

12 Hours 
08/10/09 

Stefan Kaas Racing Team stiller på lørdag op i to løb på én gang, dels i 12 timers løbet på Hungaroring i Budapest og dels i 4 timers løbet på Padborg Park.
På Padborg Park repræsenterer Jens Larsen teamet, der her stiller op med én af sine to Mini’er, nr. 203.
 

Jens Larsen har allieret sig med to erfarne folk som gæstekørere, nemlig David Falch og Martin Pedersen, begge ex. DTC kørere og for Davids vedkommende med et frisk Danmarksmesterskab i Advan Cuppen i bagagen.


Mini'en skal køre på Padborg Park.
(Foto: Stefan Kaas Racing Team)

Det bliver spændende at se hvad trioen kan bringe det til i årets sidste DEC løb, der er ingen tvivl om at der vil blive gået til stålet, ikke mindst fordi Stefan Kaas Racing Team i det samme løb sidste år tog en sølvpokal hjem i klassen, så der er noget at stræbe efter.


BMWi'en skal køre på Hungaroring.
(Foto: Stefan Kaas Racing Team)

Det resterende 5/6 af temaet flyver i denne uge til Budapest for at køre 12 timers løb i en BMW M3 E46.
Kørerne her er Jackie Bøllingtoft, Jacques Møller, Christian Daluiso og Niels Borum, med Lars Vendelbo som teamchef og der er ingen tvivl om, at de to dele af teamet vil følge hinandens løb nøje.

Stefan Kaas Racing Team
Niels Borum


Læs mere om:
  • David Falch
  • Jørgen Vendelbo
  • Martin Dyssegård Pedersen
  • Stefan Kaas Racing Team
  • Hungaroring
  • 09/10/09 - Hungaroring - 12 Hours
  •      ASETEK SIMSPORTS