Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Suzuki Swift Challenge

Nick vil vinde mesterskabet

Swift Challenge 
07/10/09 

En klasse hvor mesterskabet endnu ikke er afgjort, er i Suzuki Swift Challenge mesterskabet. 2 kørere kæmper om den store pokal, og en af dem er Nick Reimersø fra HP Racing. Efter et par år i Advan Cuppen, skiftede Nick Reimersø i år til Suzuki Swift Challenge klassen og er inden sidste afdeling kun 9 points efter den førende Henrik Sørensen.
 

Spændingen før sidste afdeling i Suzuki Swift Challenge er så absolut intakt. Især hos HP Racing og Nick Reimersø. Sølle 9 points skilder Nick Reimersø fra den førende Henrik Sørensen i kampen om mesterskabet. Drejebogen er dermed blevet skrevet rigtigt henover sæsonen idet mesterskabet først bliver afgjort i sidste afdeling.


Nick Reimersø håber på at mesterskabet kommer i hus
(Foto: Motorsporten.dk)

Siden der sidst blev kørt i Suzuki Swift Challenge klassen, har HP Racing selvfølgelig klargjort bilen så den er optimal funktionsdygtig til lørdagens endelige kamp om mesterskabet. Vejret kan dog blive den ubekendte faktor. Teamejer Henrik Poulsen håber et eller andet sted at det godt må blive en våd bane som der skal køres på. Men som vejrliget i øjeblikket udarter sig, så er det ikke noget man satser på. Men man er klar til våd asfalt hvis det udarter sig i den retning.


HP Racing håber at det slutter sådan - med Nick forrest
(Foto: Motorsporten.dk)

Bortset fra eventuelle tekniske defekter, som helst ikke skulle forekomme i en finale, så håber man hos HP Racing selvfølgelig på det bedst mulige resultat. De 9 points der skiller de 2 førende må så absolut kunne hentes. Kravet til Nick Reimersø er derfor ikke at køre taktisk, men kun køre efter sejren i de to heats. Teamchef Henrik Poulsen vil dog gerne indrømme at han allerede er begyndt at trippe lidt i skoene af spænding.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Reimersø
  • HP Racing / Henrik Poulsen
  • Padborg Park
  • 10/10/09 - Padborg Park - Swift Challenge
  •