Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Per Poulsen kørte privatcuppen hjem

DTC Cup 
05/10/09 

- til Hartmann Honda Racing
Hartmann Honda Racing sikrede sig søndag sit første mesterskab i Danish Touringcar Championship. På Jyllandsringen kørte Per Poulsen så mange points hjem, at han blev samlet vinder af privatcuppen.
 

”Jeg fik kørt det mesterskab hjem, og det var det, der var vigtigt i dag,” sagde Per Poulsen efter en weekend, hvor han på den våde asfalt ikke var nær så konkurrencedygtig i den hvide Honda Accord, som hvis det havde været tørt.


Per Poulsen kørte privatmesterskabet hjem.
(Foto: Jeppe Rimmen)

”Det, der overraskede mig mest var, at vi nåede at få vist lidt fart i det våde element, for det gik mig så meget på, at jeg til sidst begyndte at tvivle på egne evner i det glatte føre. Men vi fik ændret lidt på bilen, og det gav os lidt fart, og så kunne vi endelig være med, så vi ikke blev sat bagud med flere sekunder.”

Det resultatmæssige bedste heat var det andet, hvor Per Poulsen kørte en generel andenplads hjem og sikrede sig maksimumpoints til privatcuppen.

”Andet heat taler for sig selv. Vi var selvfølgelig heldige, men omvendt havde vi også farten til det,” siger Per Poulsen om det løb, der sikrede ham det, han betegner som sin største titel indenfor motorsport. ”Jeg ved godt, at privatcuppen ikke er et Danmarksmesterskab, men det er en tand opad af stigen at køre DTC i forhold til Clio Cuppen, som jeg vandt sidste år, så dette her er helt klart det bedste.”

”Det dejligt, at Per kørte den hjem, selv om der selvfølgelig stadig er en sag, der hænger over hovedet på os,” siger Hans Hartmann.

”Chancen var der ellers for, at James også kunne havde hevet sit mesterskab hjem. Der var lidt, der kunne være gået med os, men det var fair nok. De andre må fejre det, og en treer til James er et okay kompromis, når man ikke kan være her. Vi er glade og stolte over indsatsen og synes, at det har været en okay sæson.”


Hans Hartmann sikrede sig sine bedste resultater i DTC.
(Foto: Jeppe Rimmen)

Hans Hartmann var for anden gang i år selv i bilen, og i forhold til den forrige DTC-afdeling, som fandt sted i tørvejr, spillede efterårsvejret denne gang ham et pus.

”Vi kunne ikke finde melodien i regn, men heldigvis kom der noget slicks vejr og så begyndte det at køre. I det andet løb fik jeg således mit bedste resultat nogensinde med en sjetteplads, og i finalen blev jeg nummer otte,” siger teamejeren. ”Det synes jeg er rigtig godt, når jeg tænker på, at det er tre år siden, at jeg sidst har kørt på Jyllandsringen.”


(Foto: Jeppe Rimmen)

Hartmann Honda Racing


Læs mere om:
  • Hans Hartmann Petersen
  • Per Poulsen
  • Hartmann Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/10/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •