Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Tom Pedersen gav Team Telesikring Racing holdets første sejr i en DTC-finale

DTC Cup 
06/10/09 

Team Telesikring Racing scorede flest points ved årets DM-Finalen
Ved årets DM-Finale på Jyllandsringen var Team Telesikring Racings gamle 2008-opstilling blevet genforenet, og med Tom Pedersen og Peter Ager i de to orange BMW’er endte holdet som det mest scorende ved årets sidste DTC-afdeling. Som kronen på værket sikrede Tom Pedersen Team Telesikring Racing dets første finalesejr, efter at han også havde vundet et af de indledende kvalifikationsheat.
 

- Denne her sejr betyder rigtig meget for mig, sagde Tom Pedersen. – Jeg har kæmpet længe for at få min første finalesejr, og nu lykkedes det så endelig.
- Men sejren betyder også meget med alle de ting, man går og tænker over hele vinteren, som man nok har gjort forkert med opsætningen af bilen sidste år. Det har fungeret denne her gang, og vi fandt ud af, at vi havde kørt helt forkert med støddæmperne sidste år. Det har bare givet så meget, og jeg følte, at jeg havde rigtig, rigtig meget overskud i bilen. Vi har klart en bedre motor og en bedre gearkasse end vi havde sidste år, så det har været rigtig godt.


(Foto: Jeppe Rimmen)

En forløsning
Også Peter Ager var glad for de to sejre, Tom Pedersen kørte hjem, og den afslutning, Team Telesikring Racing fik på sæsonen.

- Jeg synes, at det var dejligt at have Tom tilbage igen, siger han. - 2008-opsætningen virkede. Tom Pedersen gjorde et mega stykke arbejde. Han gjorde det, vi bad ham om, nemlig at vinde. Det var en forløsning dette her.
- Folk har gået og sagt, at vores biler ikke var gode nok, men de er bare gode nok. Tom kørte bare forbi de andre, sådan som det passede ham.


(Foto: Jeppe Rimmen)

Peter Ager selv fik dog en weekend, der resultatmæssigt var på det jævne. Det blev til en syvendeplads i det første løb, men i det andet løb blev han elimineret af en startkollision.
- Jeg kørte fair med Kasper Jensen hele vejen rundt, men så fik jeg sådan et hug af ham. Det er jeg træt af, siger Peter Ager.

Giver stof til eftertanke
I finalen endte Peter Ager med at køre sig frem til en 11. plads.
- Jeg havde ikke speeden til sidst. Mine tanker var et helt andet sted, så det var det, vi kunne få ud af dette her, indrømmer Peter Ager.


(Foto: Jeppe Rimmen)

Men glæden over Team Telesikring Racings første sejr i en DTC-finale kunne man ikke tage fra ham.
- Jeg er glad for denne her finalesejr, og det fortæller, at vi trods alt det, vi har været igennem i år, så kan vi, når vi får de rigtige folk med. Det fortæller en hel masse om, hvad en masse mennesker har gået og lavet rundt omkring og det giver stof til eftertanke.


(Foto: Jeppe Rimmen)

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
  • Peter Ager
  • Tom Pedersen
  • Team Telesikring Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/10/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •