Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

14 på stribe og mesterskabet hjemme

207 Spider Cup
DK 

06/10/09 

207 Spider CupRekorden og mesterskabet er i hus efter DTC Finalen, det gik som det skulle. Til de 2 sidste afdelinger var Johan Jokinen, Italien dukket op i håb om at kunne gøre Ronnie Bremer rangen stridig men heller ikke den unge Formel 3 kører kunne ryste Ronnie og ved en simpel analyse af omgangstider står dette mere end lysende klart.
 

Ronnie Bremer:
Det virkede nok lidt tættere end sædvanligt, men jeg ville ikke risikerer noget, den rekord skulle bare i hus. Jokinen kom lidt tæt på en gang imellem og så gav jeg lidt mere gas, jeg ville ikke risikerer at ryge af i forbindelse med en sen ind bremsning eller kamikaze overhaling. Jeg vil i øvrigt benytte lejligheden til at sige tusind tak til Aggerholm Biler og Fukamuni Racing.


(Foto: Volker Lange)

Jeg ser nu frem til næste løb for Leipert Motorsport i Ascari raceren på Oschersleben, jeg synes der er masser potentiale i bilen så lad os håbe at vi næste gang kan slutte i top 3.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Jyllandsringen
  • 04/10/09 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •