Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Teknikken igen overmanden

SuperLeague 
05/10/09 

Monza blev også en uheldsbane for Kasper Andersen
Endnu engang blev det teknikken, der afgjorde Superleague Formula for FC Midtjylland. Kasper Andersen var ellers kommet godt fra start.
Kasper Andersen startede som nummer syv i søndagens andet løb. FCMeren holdte sin placering på de første omgange, trods store udfordringer i banens første sving. Flere biler spandt rundt og måtte en tur over græsplænerne, der omkranser det berygtede og berømte stykke asfalt.
 

Det første sving på Monza-banen er meget smalt. Mangel på plads i svinget til alle de store racerbiler gjorde, at danskeren dumpede ned på 10. Pladsen efter de første syv minutter.

Efter bare ni minutter kørte FCM-raceren i pit. Bilen gik i stå før den nåede den sort-røde garage, og mekanikerne måtte skubbe bilen det sidste stykke.

Igen var det gearet, der voldte problemer. Fejlen fra første løb var ikke blevet udbedret. Det betød, at Andersen sluttede løbet efter fem omgange.


(Foto: FC Midtjylland)

Løbet var i det hele taget præget af meget action. Flere gange var de bilerne ved at køre sammen i pit’en. Mekanikere og teamfolk sprang for livet. Det var ikke mange rolige sekunder i løbet af de 39 minutter.

Søndagens andet løb i Superleague Formula blev vundet af portugisiske Sporting Lissabon foran Corinthians og Sevilla.

Samlet weekendvinder blev den suveræne franskmand Sebastien Bourdais. Ingen kunne røre de to podieplaceringer, som Sevilla-køreren bød ind med på den legendariske bane.

FC Midtjylland
Allan-Spangsberg


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Monza
  • 04/10/09 - Monza - SuperLeague
  •