Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

McLaren - mulig køber af BMW's motorafdeling?

Formel 1 
04/10/09 

Et af de hedeste rygter der lørdag gjorde sit indtog i Formel 1 paddocken på Suzuka, var en historie omkring McLaren og BMW. Ifølge en kendt tysk motorsportspublikation, er forholdet mellem McLaren og Mercedes kølnet gevaldigt efter det kom frem, at Mercedes ønsker at købe sig ind i Brawn GP.
 

McLaren skulle efter sigende ikke være interesseret i at spille andenviolin i et fremtidigt samarbejde med Mercedes og på baggrund heraf, skulle McLaren have kontaktet BMW vedrørende køb af deres motor udviklingsafdeling. På den måde ville McLaren blive et fuldt fabriksteam med udvikling af eget chassis og motor.

Det skal selvfølgelig siges at det er kun et rygte, men hvem der kender McLaren, ved også at deres stolthed, er en af de ting man ikke skal pille ved.

MiRo

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  •