Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Syvende startrække til Andersen

SuperLeague 
03/10/09 

Kasper Andersen kæmpede forgæves i kvalifikationen. FC Midtjyllands Kasper Andersen starter som nummer 14 i søndagens første Superleague Formula-løb på Monza. Den midtjyske racerbil var 35 hundrededele fra den kvartfinalegivende fjerdeplads. I stedet måtte Kasper Andersen nøjes med syvendepladsen i Gruppe B.
 

"Nu skal der analyseres og justeres inden løbet i morgen. Bilen var ikke der, hvor den skulle være. Den trækker til højre, når jeg bremser. Det skaber den smule utryghed, der gør, at man mister marginalerne", siger Kasper Andersen efter kvalifikationen.


Kasper Andersen analyserer sine egne og konkurrenternes tider efter lørdagens tidskørsel
(Foto: FC Midtjylland)

Før lørdagens tidskørsel var der lagt op til en dyst mellem favoritterne i Kasper Andersens gruppe. Spådommen holdt. Den tidligere Formel1-kører Sebastien Bourdais tog førstepladsen i gruppe B, mens de øvrige favoritter fordelte de øvrige kvartfinalepladser imellem sig. I søndagens første løb starter ligaens græske hold i pole position. Olympiakos slog Sevilla i finaleracet og starter dermed i første startrække.

Allan Spangsberg
FC Midtjylland


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Monza
  • 04/10/09 - Monza - SuperLeague
  •