Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Mikkel Mac: Går efter to sejre!

Formel Ford - DK 
01/10/09 

For Mikkel Mac er tiden kommet til sæsonens sidste Dansk Metal Formel Ford løb, i den kommende weekend på FDM Jyllandsringen. Indsatsen i den danske formelklasse har været en stor succes for den hjemvendte Formel BMW kører, og det har givet den unge dansker mod på at gå efter endnu flere sejre.
 

Mesterskabskampen kommer til at stå mellem Fluid Motorsport teamkammeraten Dennis Lind og Jesper K. Egebart. De har kørt hele sæsonen, mens Mac kørte i den europæriske Formel BMW serie.

Finalen på Jyllandsringen bliver Mikkels fjerde Formel Ford løbsweekend, men trods dette har han været en fast gæst på podiet. Så målsætningen er løbssejre, mens Lind og Egebart kan kæmpe om mesterskabet.


(Foto: Gripping Media)

”Jeg glæder mig meget, ” fortæller Mikkel. ”Det bliver spændende at se, om jeg kan følge med. De to førende skriver meget om, at de skal passe på og køre mesterskabet hjem. Det tager jeg som en stor chance.”

”Det ville være dejligt med endnu to sejre i klassen. Jeg vandt på Ring Djursland, og jeg ville have vundet på Jyllandsringen hvis ikke Jesper havde kørt op bag i min formelbil, så jeg måtte ud i græsset.”

”Jeg nåede ind på banen igen men mistede min føring, mens Egebart fik tre sekunders straf. Desværre betød det, at han vandt alligevel grundet hans forspring.”


(Foto: Gripping Media)

Mikkel Mac deltog i Formel Ford Festivalen på Padborg Park den 20. september, og kunne endnu engang vise sin klasse med en anden- og en tredjeplads, samt vandrepokalen for sejr i den samlede Dansk Metal Rookie Trophy konkurrence.

Så med det faktum at Jyllandsringen er en af den 16 åriges favoritbaner, er det klart at han har høje forventninger til både kvalifikationen og de to løb. Fluid Motorsport har en god opsætning til banen, og Mikkel kender banen rigtigt godt.

Så målsætningen er klar, at han kan afslutte 2009 sæsonen med endnu to sejre og to pokaler!

Tidsplan for Formel Ford finaleløbet:

Lørdag den 3. oktober 2009
09:30 Formel Ford Træning
14:30 Formel Ford Tidtagning

Søndag den 4. oktober 2009
14:30 Formel Ford Løb 1
17:30 Formel Ford Løb 2

Aslak Vind
Press Officer
Mikkel Mac


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Fluid Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 04/10/09 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK
  •