Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Alt kan lade sig gøre

DTC Cup 
02/10/09 

Mulighederne er åbne for Jens Møller og hans makker Casper Elgaard hos Team FDM Motorsport. I weekenden køres årets sidste løb i Danish Touringcar Championship på FDM Jyllandsringen og her gælder det for duoen om at komme til tops.
 

”I kampen om privatcuppen mod Per Poulsen kan alt jo lade så gøre,” siger Jens Møller, der her aktuelt indtager andenpladsen. ”Så længe der er tre gange 20 points at køre om i de to sidste løb, er der tre gange 20 points at køre om, og så kan alt ske.”

”Jeg kører min chance, og jeg har alt at vinde og intet at tabe. For Per er det lige det modsatte, og kan vi spille lidt på det, så Per ender med blive nervøs, så vil vi da gøre det.”


Jens Møller jagter sejren i privatcuppen.
(Foto: jensmoller.com)

I kampen om privatcuppen er der aktuelt 22 points mellem de to kørere, og med 60 points at kæmpe om synes der at være et vist råderum til, at Jens Møller kan passere Per Poulsen i den samlede stilling. Men DTC-reglementet foreskriver også, at kørerne kun kan tælle et vist antal resultater med, mens eksempelvis søndagens allersidste løb skal tælle med.

”Det bedste, der kan ske, vil være, hvis Per udgår af det tredje løb og jeg vinder, for så scorer jeg automatisk 20 points mere end ham,” siger Jens Møller. ”Men det plejer bare ikke at ligge til mig at være svineheldig, så jeg satser på at fortsætte min stil. 7-9-13 har jeg været forskånet for skader i år, for jeg har trukket mig, når der har været risiko for mega store buler, og det tror jeg på, at man kan vinde på i længden. Men i weekenden er det bare et spørgsmål om at holde linen stram.”

Ved weekendens DM-Finale er Casper Elgaard atter tilbage som makker for Jens Møller efter at have måttet sidde forrige løb over.

”Det bliver dejligt,” siger Casper Elgaard, der i denne tid kan opleves på TV-skærmene i Vild med dans. ”Ikke fordi jeg ikke gider danse, men fordi jeg glæder mig til at skulle ud at køre igen.”

”I år har været et specielt år, hvor jeg ikke har kørt så meget som tidligere, men det har været et svært år for alle at finde sponsorerne til det, og når man ikke har dem, kan man ikke køre. Jeg glæder mig til at komme i bilen igen, specielt efter sidste løb, hvor jeg vandt et heat og tog en pole position.”

I det samlede mesterskab har den tidligere tredobbelte mester ikke mulighed for at gøre sig gældende, men han har stadig en drøm for denne sæson.

”Der er to ting, vi gerne vil,” siger Casper Elgaard. ”Jens’ chancer for privat cup-mesterskabet er naturligvis det vigtigste, men vi vil også gerne vinde finalen og slutte af med et godt resultat. Det skulle helst være teamets første finalesejr, og det er en vigtig ting til arbejdet frem mod næste sæson. Det vil være godt med et boost, men det er selvfølgelig Jens’ privat cup-mesterskab, der har første prioritet.”


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Jens Reno Møller
  • FDM Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 04/10/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •