Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Tom P. starter for Team Telesikring Racing

Danish
Touringcar
Challenge 

02/10/09 

- ved weekendens DM-Finale
Sidste års løbsvinder er tilbage i den orange BMW på Jyllandsringen. Efter at have holdt løbspause i september vender Team Telesikring Racing tilbage til Danish Touringcar Championship i den kommende weekend. Ved årets DM-Finale på Jyllandsringen er mandskabets to orange BMW-racere atter at finde i feltet, hvor Team Telesikring Racing samtidig indsætter en af sine tidligere vindere.
 

- Sidste gang måtte jeg selv hoppe i bilen, men denne her gang har vi fået en aftale i stand med Tom Pedersen om, at han stiller op for os, siger teamchef Peter Ager.

- Jeg glæder mig til at køre BMW’en igen, for den kører jo godt, selv om det nok ikke bliver så nemt, som man tror, siger Tom Pedersen, der i år har kørt for et andet team i DTC, indtil dette valgte at trække sig.


Tom Pedersen tilbage hos Team Telesikring Racing.
(Foto: Jeppe Rimmen)

Udnytter sidste års erfaringer
Tom Pedersen kørte for Team Telesikring Racing i 2008, hvor han blev nummer fem i mesterskabet efter at have vundet fire af sidste års løb. Men han har ikke nogen klar forventning til, hvad det kan blive til i den kommende weekend.

- Vi er kommet i gang med det lidt sent, så jeg har ikke tænkt så meget over mine forventninger, men jeg håber, at jeg stadig kan følge med, vurderer han. - Jeg kunne godt tænke mig at gøre det rigtigt godt, men det bliver ikke så nemt.

Det bliver i den samme bil, som han kørte med sidste år, at Tom Pedersen kommer til at gøre comeback med i weekenden. Men det bliver først under træningen lørdag, at han atter kommer til at køre i bilen.

- Vi har kikket lidt på det set-up, som John Nielsen har brugt i år, og det set-up, jeg kørte med, siger Tom Pedersen om sine forberedelser. – Vi ved, at vi havde et set-up, som virkede sidste år, og det har jeg valgt at starte med sammen med nogle ændringer, som jeg har tænkt over hen over vinteren. Men jeg tager det nu stille og roligt.

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
 • Joachim Stephansen
 • Tom Pedersen
 • Team Telesikring Racing
 • Jyllandsringen
 • 04/10/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her